Снимка: Pixabay
fallback

19-годишен ученик уби един и рани трима, след като откри масова стрелба срещу съуцениците си в Русия. След това той се е самоубил.

Кървавата сцена се разиграва в колеж в град Благовешченск. Нападателят влязъл в класната стая въоръжен с пушка. Когато полицията пристигнала, младежът отказал да се предаде и насочил оръжието към себе си.

Властите заявиха, че оръжието е получено законно и е регистрирано на името на стрелеца.

Според законодателството в Русия се позволява частни лица над 18 години да получат лицензи за оръжие за самозащита, спорт и лов.

Разследват се мотивите за кървавото нападение. Смята се, че стрелбата може да е предизвикана от спор и лична неприязън между съученици.

По непотвърдена информация пък нападателят е бил изхвърлен от час заради закъснение, но по-късно се върнал с оръжие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10В този тип контакти руснаците винаги са от активната страна. С тези големи бели водоплаваащи птици, дето си ги носят вероятно са ти нанесли леки поражения на крайната част на храносмилателния канал. Затова ги мразиш, нали?А иначе ножицата там е разкрачена до крайност - има и простички хора от гората, но интелигенцията им е на задоблачни височини! Тук, за огромно мое съжаление и срам, горната част на ножицата е много по-ниска! Живял съм 6 години там!

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24За жалост не е фалшива новината - видях я в Правда.ру. Но пък това е повод едни гнниди да пуснат в ход лайнометите си!

22

Анонимен

преди 4 години

Това е фалшива новина и силно се съмнявам да е истина! *** за ЮСА

fallback