Снимка: Булфото, архив
fallback

Полицията в Троян е арестувала 66-годишен мъж от града, заподозрян че е причинил смъртта на 71-годишния си брат, съобщиха от МВР - Ловеч.

Двамата мъже са живели заедно в къща в града и са имали психични заболявания. 66-годишният е задържан с прокурорско постановление за срок до 72 часа.

По случая е образувано досъдебно производство и работата на полицейските служители продължава под ръководството на Окръжната прокуратура в Ловеч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Пишете глупости

преди 4 години

1 и 2, не сте прави!Виновни са тези, дето скачаха по площадите преди 30 години! Добре, че управляваха за кратко с Филип Димитров начело и после още само 4 години с Иван Костов.През останалото време начело бяха наШте под различни форми и тогава хем имаше демокрация, хем народът живееше охолно, както живее и днес!Тези двамата братя от Троян сигурно са скачали по площада там за здраве и за демокрация, но този 66-годишният сигурно е скачал повече.

2

Активист на БКП

преди 4 години

При социализЪма нямаше братоубийатва !!! Всики се обичахме !!!

1

Анонимен

преди 4 години

Турците са виновни! Ако не беше 500 годишното турско робство такива дивотии нямаше да стават, и българите сега щяхме да сме поне 872635916 души!

fallback