Снимка: БТА
fallback

Две момичета на по 14 години и мъж на 27 години са пострадалите при катастрофата във Варна, при която млад шофьор връхлетя с колата си върху хората на автобусна спирка.

Инцидентът е станал към 7.40 ч. в понеделник сутрин на спирка „Тракия” на бул. „Владислав Варненчик", съобщиха от ОД на МВР в морската ни столица.

Oще по темата

Пострадалите са откарани в болница. Едното от момичетата е в кома, в тежко състояние и с опасност за живота, другото е настанено в болница със счупена подбедрица, а мъжът е в реанимация с две счупени подбедрици и травма на главата, съобщи "24 часа".

Не е ясно защо младият водач е загубил контрол над управлението на колата си.

Работата по установяване на детайлите и обстоятелствата около инцидента продължава, обясниха от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Не че нещо ..ама...

преди 4 години

Избиваме се ей...Бавно и сигурно!Докато няма ефективно пандиз за нарушения по пътищата няма да се куртулисат...Щот то тези неща се разчуват ей...Друго се е да се каже....Еди кой си карал пиян и направил катастрофа...Съд! ПОСЛЕ Шест месеца бил в панделата и там така му се радвали едни масажисти с анадолски прийоми....лелейййййй ...И като е масова практика туй другите ще имат едно наум....*** нема воля да се приложи в БГ!Превенция трябва да има , *** това вече е чужда тема по тези земи!

29

aaa

преди 4 години

А защо при положение, че има пострадали, колата е преместена? Има снимки, на които се вижда, че полицаите още разследват, а колата е спряна на шосето. А това за спирачките не ми звучи разумно, при положение, че има и бус лента, той какво е търсил в бус лентата???

28

Анонимен

преди 4 години

То пък в другите градове чисто от такиви инциденти . Не ви ли омръзна да плюете по Варна . Но хората са казали "По добре на хората в устата , отколкото в краката " . Пожелавам бързо възстановяване на децата , които сигурно са отивали на училище да присъстват следизборно . Днешният ден беше изключително важен за Българското образование .

fallback