Снимка: Pixabay
fallback

Родители нападнаха и пребиха директорка на детска градина, съобщиха от ОД на МВР-София.

На 31 октомври, директорка на детска градина в село Джурово, е съобщила в полицията, че е била нападната от родителите на едно от децата.

На място незабавно са изпратени служители на районното управление в Правец, които установили и задържали извършителите - мъж на 35 и жена на 31 години.

По първоначални данни, проявената от тях агресия се е породила при възникнал скандал по повод неплатени такси за обучението на детето им.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

ДртПрч

преди 4 години

Отдавна пропагандирам идеята, че датските градини и ясли са предимно за децата на работещите родители. Вярно, че безработните трябва да имат време да си търсят работа, но е редно да не се ползват със същите права като безработните. В Швеция например за отрочето на един безработен родител се полагат до 15 ч/седм в градина, т.е. по 3 ч/ден или 2 дни по 8,както си ги разпределят. На двама безработни не бива да им се полага такава общинска услуга. Такъв подход би решил доста проблеми в тази сфера.

12

Анонимен

преди 4 години

След като масово се практикува професията "Трайно безработен", редно е да ни уведомят дали тези родители-побойници работят или и те са безработни.Ако са безработни, на какво отгоре за детето им се осигурява забавачница? За да са свободни да правят още деца ли?

11

Шопо

преди 4 години

Оооо,оо ,о ромалеее

fallback