Снимка: архив, БулФото
fallback

Георги Дерменджиев официално е новият селекционер на националния отбор на България.

Той е утвърден на заседание на Бюрото към Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз, съобщиха от футболната централа.

Oще по темата
Специалистът, който заменя на поста подалия оставка Красимир Балъков, ще уточни допълнително имената на хората в своя щаб.

Дерменджиев ще дебютира в контролата срещу Хаити у дома на 14 ноември, а на 17-и е евроквалификацията срещу Чехия в София.

Изпълнителното бюро също така уважи молбата за напускане на мениджъра на съдиите Илонка Джалева и временно отстрани от длъжност председателя на Съдийската комисия Йордан Сталев, предаде БНР.

Неговите функции ще бъдат поверени на досегашния председател на СК на ЗС-София Костадин Стоичков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 4 години

Стоичков ,футболния *** .

17

Анонимен

преди 4 години

Поредните селяни се псуват на тема Стоичков Бербатов не ами Пеле да дойде няма да ви оправи с тия татуираните чалгари вземете хора с образование тренирайте ги една две години и ще видите как българските футболисти са в топ 4 отборите на големи форуи но за да стане това трябва хора с образование да станат футболисти а не да казва един викнете Бербатов и Стоичков с татуираните чалгари няма да стане

16

Анонимен

преди 4 години

Панелният селякк обсъжда носител на златна топка :) Какъв смях по ганьовскииОт много акъл за това сме на това положение понеже некъдърниците се мисля за нещо :)

fallback