Снимка: архив, Булфото
fallback

Двама мигранти от Афганистан са арестувани заради изнасилване на непълнолетно момиче в София. От МВР са потвърдили пред БНР за случая.

Задържаните са били от общежитието в район "Военна рампа". Инцидентът е станал малко след полунощ на 15 октомври.

Двамата непълнолетни бежанци нападнали момичето, което е от дом за сираци и го завлекли в изоставена сграда,. Там го заплашили с нож и започнали да се гаврят с него, пише "Телеграф". След като изнасилили детето, избягали.

По случая има образувано досъдебно производство.

Задържаните чужди граждани са кандидати за бежански статут и убежище.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

Бай Иван

преди 4 години

Комитета от Хелзинки, "умните и красивите" с бирата и марихуаната пред "Кристал" и "ДаЙ България "да не чакат- да ги номинират за хора на годината ;) !!!

90

Анонимен

преди 4 години

Лозан панов ще ги ожали и тези, както и убиеца полфриймън. Направо тези двамата да получат наградата за човек на годината и лозан панов да ги уреди, заедно с полфриймън да живеят в хилтън и да убиват и изнасилват, който им падне.Така да научат необразованият и *** български народ, какво е правова държава.

89

179

преди 4 години

Западното общество във което се намираме и ние не може да се справи със бежанците. Интересно но за тия 5 години във Турция не стана и 1 посегателство на туркиня. Във Израел живеят какви ли не бежанци но пак не съм чул за изнасилени еврейки. Тия работи може да се случат само във Сащ Цяла Източна и Западна Европа. Как става тая работа ? Може би сме разиденини оплашени ... някой хора и особени жени не знаят как да се пазят..

fallback