Снимка: Булфото
fallback

21-годишен мъж е задържан за грабеж чрез използвана примамка в Бургас, съобщиха от полицията в морския град.

На 17 октомври около 11.47 ч. в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за това, че от 34-годишен айтозлия след заплаха с метален бокс е ограбена сумата от 100 лв.

Установено е, че айтозлията пристигнал в Бургас 2 часа по-рано за среща с момиче от сайт за запознанства. Двамата се уговорили да се срещнат пред хотел.

След като се качили в хотелската стая, влязъл непознат мъж, който след заплаха с метален бокс, ограбил сумата от 100 лв.

В резултат на бързите полицейски действия е установен извършителят на деянието – това е 21 годишен криминално проявен помориец. Установено е и 17 годишното момиче, което било "примамка" за айтозлията.

По време на задържането си нападателят е оказал съпротива и изхвърлил на земята метален бокс и полиетиленов плик с жълто кристалообразно вещество (метамфетамин).

Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Луд

преди 4 години

Превърнахте го в голям филм а човека ако не искал даси плати...еии нелие България няма оправия 10000места стего писали пък нищо общо със самата истина.... недейте се занимава със филми пишете за милиони те дето се крадат най вече от правителството и мафията дето се занимават със тонове наркотици пишете за тях но няма как.......то вече самото правителство е мафия...никога няма да се оправи *** ни държава

15

Анонимен

преди 4 години

34 годишен се запознава със 17 годишна и отива на среща...

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Защото няма от кой да вземат пример. Те гледат криминалните типове с лъскавите коли със затъмнени джамове и съмнителни доходи и искат да са като тях.

fallback