Снимка: Facebook
fallback

Кървава драма се разигра в калифорнийския квартал Санта Барбара – синът на актьора Рон Ели, познат от ролята си на Тарзан, нападнал майка си с нож, а след това бил застрелян от полицията.

Всичко започнало около 20 часа, когато притеснени съседи се обадили за семеен спор в дома на актьора. Когато полицаите пристигнали няколко минути по-късно, те заварили мъртвата съпруга на Рон Ели в локва кръв на земята. Валъри Ели била прободена многократно с нож, съобщава CNN.

В момента на атаката Рон Ели е бил в дома си, но той не е ранен. Пред полицаите той заявил, че синът му Камерън е отговорен за атаката. Властите претърсили цялата къща и околностите, преди да открият 30-годишният мъж и да се опитат да го арестуват.

Според изявлението на шерифа, Камерън „представлявал заплаха“ за полицаите, за това те стреляли срещу него и го убили.

Рон Ели влиза в "кожата" на Тарзан за телевизионен сериал, който се излъчва от 1966 до 1968 година. Съпругата му Валъри е бивша мис Калифорния. Освен сина си Камерън, двойката има и две дъщери – Кристин и Кейтлинд.

След като се отказва от актьорството, Рон Ели се мести със съпругата и сина си в Санта Барбара, за да има „стабилно семейство“ и да прекарва повече време с любимите хора.

Каква е причината за скандала още не е станало ясно.

 

New info on the #HopeRanchHomicide, home to actor #RonEly and his wife. Video credit: Oliver Forster https://t.co/QJphiwjf0J pic.twitter.com/baoZtl0XVK

— Julia (@colormejoolz) 16 октомври 2019 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

А

преди 4 години

Санта Барбара е град а не квартал.

13

Професор Тюхчеф

преди 4 години

Колко пропилян е бил тоя за да е известен с това , че баща му е бил известен преди 50 години със сериал излъчван цели 2 сезона .

12

Анонимен

преди 4 години

Що ни занимавате с такива дето са правени у заднио двор на бежавия салон.

fallback