Снимка: Булфото
fallback

"Правителството не иска вече да има нищо общо с този футболен съюз", заяви бе премиерът Бойко Борисов пред българските журналисти преди заседанието на Европейския съвет в Брюксел. Той бе категоричен, че БФС може да държи Борислав Михайлов още 100 години на поста, но правителството няма да работи с него.

"Ние взехме адекватно решение: правителството не иска вече да има нищо общо с този футболен съюз - каза  Борисов. - Полицията си арестува тези, които са провокаторите, прилага си закона, повдигат им се обвинения. Оттам нататък спортно-техническите качества си има кой да ги обсъжда. Като гледам дебатите по телевизията в който и град да е, там искат стадион. И на кого да го дадеш този стадион, когато го построиш? Това казах - от нашето правителство толкова. Ако се променят, тогава можем пак да разговаряме. Колко пъти говорехме за детско-юношески спорт, за това с какво можем да помогнем? Ако искат да му взимат оставката, ако искат - да не му я взимат. Но с него ние няма да работим. Ако искат да си го държат още 100 години. Той е там много много преди аз да съм премиер".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Анонимен

преди 4 години

Баце не търпи някой да бъде директор по-дълго време от него :) Оъкъдя на къдя, бря

54

бай ганю

преди 4 години

а ние не искаме ти да работиш повече за насискаме да те смени някой който може да реформира институциите започвайки от съдебната така че авторитаризмът ти може да си тръгва веднага

53

Анонимен

преди 4 години

Царския стол не е лесно,винаги има против.Но тук има намеса в спорта и в бг.радио и т.н. говорим за свобода и демокрация.В коя държава правителството се намесва в Футбола.Проблемите са много в България,не са само в спорта Радев каза огледало на държавата.Чиста диктатура на управление.Държим позиций в всяка област.СЕГА е по лесно като не ти харесва се емигрираш,Живков требва да търпиш.Хора не останаха в България ...?

fallback