Снимка: Булфото
fallback

55-годишен мъж, нанесъл побой на майка си, е задържан от пирдопски полицаи, съобщават от ОДМВР-София.

Работата по случая започнала след сигнал за нанесен побой на 77-годишна жена от село Петрич.

Служители на полицията в Пирдоп реагирали незабавно и задържали извършителя - 55-годишният син на пострадалата. Жената е настанена в болница с фрактури на три ребра.

По случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под наблюдението на районната прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимена ми бг осъжда за един ром и останалите роми

10

Анонимен

преди 4 години

"К,во става бе? Да пребиеш майка си... Тоя народ тотално изтрещя!"...Споко, скоро ще е нормално и други работи да им правят, при това-законно.Гарантирано от ЕС.Дебатът тече от няколко години, остава само да се подготви достатъчно общественото мнение, на принципа , с който ни скараха последните години с Русия, а обявиха тези, срещу които се бихме едно време, и които бомбардираха Враца и София, за първи приятели. Прозорецът на Оберон , май се казваше тая техника, на промиване на мозъци.

9

Средногорец

преди 4 години

До Анонимен 6Ами то в тия региони на България ако не пиеш алкохол, който да ти претъпява сетивата, няма как да оцелееш...Знаеш ли на колко километра е Петрич от Пирдоп?Кои региони?Ако е за Петрич може, но за работа в Пирдоп и софиянци се бутат.

fallback