Снимка: Reuters
fallback

Китай от доста време разработва способности за дезинформация, но повечето анализатори очакваха да ги активизира и да остави Русия да поеме вината за подобни действия. Това твърди в свой коментар Брет Бруен, президент на Global Situation Room Inc., цитиран от Bloomberg TV Bulgaria.

Ресурсите на Китай значително надминават тези на Русия и страната може да комбинира не само информационните си способности, но и тези за влияние.

В допълнение към търговското и икономическо влияние, информационните дейности на Китай биха могли нанесат огромни вреди не само на пазарите, но и на политическите разговори.

Целият коментар на Бруен вижте във видеото тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

линукс

преди 4 години

До 12 (-_-)Вземаш Linux Mint и усещаш красотата и бързината на свободната ос.

13

Анонимен

преди 4 години

До 12Ъъъ ... ок.

12

(-_-)

преди 4 години

Не знам дали разбирате и от какво точно, но практически 95,00% от електрониката се произвежда в Китай. Съвременните софтуерни продукти са абсолютно извращение спрямо хардуера, който 'обслужват'. В крайна сметка имаме софтуер за софтуера, защото разбираш ли им е прекалено сложно на повечето народ.. В резултат на което нещо което трябва да лети - пълзи и заема хардуерен ресурс в стотици пъти по-голям от колкото е необходимо..

fallback