Снимка: БТА
fallback

Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов разкри след поражението от Ирландия, че настроението в съблекалнята на "лъвовете" не е никак добро.

"Красимир Балъков сега ми каза в съблекалнята, че всички, които сме влезли в игра, не сме го направили както трябва. Трябва да си вадим поуките", започна Попето. Според него националите са стояли 80 минути добре на терена и са направили, каквото се е изисквало от треньора.

Oще по темата
"През второто полувреме имахме някои интересни ситуации. За наше нещастие в последните 10 минути допуснахме някои грешки. Без чиста ситуация допуснахме 7 гола и това е лошото. За Христо не съм съгласен той да поема вината. Ние сме отбор, един екип. Това му е дебют, не бива да е самокритичен към себе си. Няма такова нещо той да поеме вината, всички сме виновни", посочи Попов.

"Видя се, че доста добре изнасяхме топката, но при тази схема на игра има нужда от време всеки футболист да разбере какво се изисква от него. Не може да се получи за 3-4 дни. Има облик в този отбор. Трябва в последната третина да сме по-нахални, по-ефективни и по-агресивни", допълни още той.

"Вече 9 поредни мача без победа тежат. На нас също ни тежи. Говорим си по тази тема. Понякога на обяд или на вечеря се чува само дрънкането на чиниите и на приборите. Когато има победи и позитивни резултати, настроението и футболното самочувствие е съвсем различно. Когато не печелиш, си леко скован, пазиш резултата, стремиш се да не бъркаш. Ще дойдат и по-добри дни", уверен е капитанът на националния отбор.

Какво още каза Ивелин Попов четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 4 години

Попето не е ли за пенсия, а после идват космонафти

37

Кръстьо

преди 4 години

Тежко е, трудно е, неудобно е ... ама заплатите ви не зависят от тава, нали ?5 минути срам и после 5 часа в чалгарницата ... изберете сами.

36

Анонимен

преди 4 години

Допускат се елементарни грешки, които дори отбор от трета дивизия не трябва да прави. Отборът на Балъков няма стабилен вратар, защита и нападение. Тоест няма нищо. Снощи защита и вратар на Косово също направиха безумия, но поне успяха да вкарат 3 гола на Англия и отборът не стоя лошо през целия мач. Не разбирам какво точно очкава Балъков, след като половината му играчи изобщо не игрят в клубните си отбори и не са пипали топка с месеци.

fallback