Снимка: архив, БулФото
fallback

Няма да има повишение на цената на топлинната енергия до края на тази година. Това увери председателят на КЕВР Иван Иванов.

Oще по темата

Съгласно заявлението, което е постъпило в КЕВР от "Булгаргаз", се предвижда намаление на цената на природния газ с 0,11 процента, обясни той пред журналисти в сградата на регулатора, където Комисията отбеляза 20-годишнината от създаването си.

Иван Иванов добави, че спрените топлоелектрически централи не влияят върху цената на тока за бизнеса. Освен това предвиденият планов ремонт на ТЕЦ "Марица-изток 1" е завършил предсрочно, предаде БТА.

За момента КЕВР не е констатирала нарушения на лицензиите на спрените ТЕЦ-ове, но вероятно има нарушения на комплексните разрешителни, които се издават от Министерството на околната среда и водите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

House M.D.

преди 4 години

В статията има фактологическа неточност. Ванката не е инж.

8

ай сиктир

преди 4 години

Номерата всяка година са им едни и същи предварително цената се вдига, а после бодро ни убеждават как нЕма страшно. Между другото защо фандъка си трае по този въпрос или не е много удобно избори са се задали, а топлофикация са общинска фирма доколкото си спомням.

7

Дзъ

преди 4 години

Ами те вече се уредиха с едно годишното поскъпване през юни...не сме късопаметни. Тоя номер го играят всяка година

fallback