Снимки: Reuters
fallback

За първи път Григор Димитров е на четвъртфинал на US Open, а срещу него ще се изправи петкратният световен шампион Роджър Федерер.

Oще по темата

"Радвам се, че нещата вървят добре за него. Преди години спечели Мастърса в Синсинати, също и финалния Мастърс в Лондон, но после имаше рязък спад. За него този четвъртфинал е голям успех и голяма възможност", заяви швейцарецът цитиран от Tennis World USA. Той отбеляза, че макар винаги да печели мачовете срещу Димитров, българинът все пак има шанс.

"Да, досега винаги печеля мачовете срещу него, но това е нов мач, нов Григор и нов аз. Харесвам неговата игра, харесва ми да играя срещу него. И за двама ни е готино да се срещаме на корта", коментира Роджър Федерер.

До момента двамата са играли седем пъти и седемте завършили с победи за Федерер.
 

Още спортни новини четете на Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 4 години

Както предрекох в оня ден, Гришо победи и Федерер със същата игра, която показа срещу де Минор.

13

Анонимен

преди 4 години

Всичко хубаво за Григор, ама да го гледаш е равносилно да си търсиш инфаркта сам. Всеки мач луд да станеш... и в повечето случай като падне, сам се е бил. Ако може едни 10% от Надал да вземе и ще е отново в топ 5.

12

Мелничаря Кунц

преди 4 години

Хахах това е подигравка - да каже такова нещо.Естествено че ще му е добре да играе срещу Дришар.Не го затруднява изобщо. Може би най-добрият вариант за Федероса.

fallback