Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

МВР издирва жена на предполагаема възраст 45 - 55 години и мъж на възраст между 65 - 75 години във връзка с установяването на самоличността на откритите в събота вечерта две тела във водоем край Негован.

От полицията молят гражданите на област София, които имат информация за  липсващи от месец май съседи или близки, отговарящи на посочената възраст, да подадат сигнал по всяко време на денонощието на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Oще по темата

Анонимността им е гарантирана.

Според криминалистите мъжът и жената са били убите преди около 2 месеца,.

И двамата са застреляни в главата, а след това разчленени и изхвърлени край водоема.

Криминалистите работят по няколко версии, сред които и тази, че възрастните хора са убити от техен роднина. Те не са обявявани за изчезнали.

В момента тече пореден оглед на водоема, където бяха открити телата. В претърсването участват и следови кучета.

Говорителката на Главната прокуратура Румяна Арнаудова посочи, че след извършване на повторния оглед са открити множество човешки останки в 3 бидона и 5 чувала. Те сочат, че се касае за два трупа.

"Напълно възможно е убийството да е извършено от родственик и лицата да не са обявени за издирване", допусна Арнаудова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 4 години

Защо не пробват с фоторобот. Или така става само по филмите.

16

Анонимен

преди 4 години

До SSНе само хладнокръвие, но също така знания и умения.И аз си помислих, че това е дело на професионален месар или на човек от село, когото викат, когато ще колят прасе или теле. Във всяко село има такъв самоук или научил се от баща си и от дядо си на занаята.

15

Анонимен

преди 4 години

Да проверят кой не си е теглил пенсията последните 2 месеца и... о, чудо - кратък списък с хора, които трябва да проверят.Току виж намерили още 5-10 подобни случая. Ама се иска малко работа с компютър, пък после и на терен, а е такава жега... я по-добре съвестните граждани да ни алармират!

fallback