fallback

Преди година 21-годишният Мартин Стоянов Трифонов от Сливен, който изнасили и преби до смърт 7-годишно момиченце в района на Сотиря, едва не бил убит от питбули близо до дома си във вилната зона на селото.

За случая тогава разказа Bulgaria ON AIR.

Вместо изрода, който посегна на момиченцето в четвъртък, смъртта си намерил собственика на кучетата.
Oще по темата
Жертвал се, за да спаси Мартин Трифонов, който сега е издирван от полиция, военни, пожарникари и следови кучета заради жестокото престъпление, което извърши.

А убиецът тогава се отървал само с нахапани пръсти на ръката и крака.

В края на юли 2018 г. той се прибирал от магазина в селото към дома си. Кучетата били пуснати свободно, засилили се към него, били 8 на брой, оградили го. На помощ обаче се притекъл 34-годишният стопанин на питбулите, който, бил разкъсан от тях.

Кучетата били гледани с цел продажба. След като убиха собственика си, те бяха евтаназирани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Забележете

преди 4 години

въпросният наречен " изверг" Мартин какво казва на " 1:57- 1:58 " ..Малки деца минават" когато казват " Може ли така да си пускат кучетата на свобода" , ако се вслушаш хубаво се чува ясно, бре и това педофил го казва, странна работа, педофил ,който би и убил не само изнасилил дете да се притеснява, че кучетата биха нападнали децата, малко не се стикова, ама да докажат ако е извършителя

35

Анонимна

преди 4 години

До АнонименДа, води се предполагаемия уж, заподозрян, тоест не е с доказана вина и прочие и е вече "изверг" и кво ли не, много простаци като прочетат нещо и скачат като коне с капаци, ама той и кмета каза,че имало доста заподозрени от това село, понеже имало си там такъв контингент, като го питаха как така има още заподозрени, може и той да е, ама все пак се води предполагаем и не е доказано, може като е по простоват и неграмотен да го нареди някой, де да го знам, ама дано да си съдят виновника

34

Тутанкамон

преди 4 години

Хора, тук не се пише и констатира върху собствениците на кучета. А върху това, че е трябвало кучетата миналата година да разкъсат Мартин за да не убие дете тази година. Това, че явно кучетата разпознават злите хора много по точно и ясно от колкото хората. Е гати простия народ. Една *** статия трябва да ви се обяснява чак.

fallback