Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Баща преби двете си деца в Разградско.

Момиченце на 10 години се е обадило около 10 часа в четвъртък в полицията, за да се оплаче, че предишната вечер тя и по-малката й сестра са били бити от баща им.

Децата са изведени от къщата в село Синя вода със съдействието на социалните служби.

Срещу агресивния мъж тече разследване за домашно насилия и нанасяне на телена повреда, допълват от областната дирекция на МВР.

Наказанието за това е от 8 до 15 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

245

преди 4 години

Най- важният въпрос, е "ЗАЩО ИЗВЕЖДАТ ДЕЦАТА, НЕ НАСИЛНИКА"??? Да го арестуват, издадат ограничителна заповед до дома им, да ги гледат близки-майка,баба в собствения им дом вместо да търсят бизнес за приемни наемници, които ги избират по етнос, възрасти идруги критерри т.е ако не отговарят на техните критерии какво се случва. Втори важен въпрос- на полицията ли са се обадили или на телефона на Анимус, разлепен във всички училища и детски градини,събиращи материал за "бизнеса" и търговията с деца

26

Анонимен

преди 4 години

Едно е да изядеш един шамар по д упето, дръго е да те пребият. Като малки баща ми ни счупваше от бой за щяло и нещяло.Замалко да счупи ръката на брат ми, защото му донесе запалка, а не кибрит.

25

Сега ще видите

преди 4 години

какво ви чака:Уаааа, уааа, чичко полицай, баба ме плесна по д/пето защото разлях чашата с млякото! Уаааа, наруши ми човешките права, уааа, уаааа!И, хайде бабо, сега с условна присъда, но плеснеш ли го втори път, ефективно ще лежиш 8 години!

fallback