Снимка: Facebook

След дълга битка, българката Цветелина Оланд най-накрая успя да върне децата си, които норвежките власти отнеха. Щастливата новина тя сподели във Facebook профила си. По думите, съдът е взел решението през май тази година.

Ето и целия й пост:

"На всички, които бяха съпричастни, искам да съобщя щастливата новина, че решението на Областния съд на гр. Арендал в Норвегия от 9 май 2018, беше игнорирано от Апелативния съд през месец май тази година въз основа на отчетени грешки от длъжностни лица и една институция (със сигурност се сещате коя), които решават човешки съдби.

Вече мога да съм заедно с тези, които обичам най-много. Дишам спокойно и се радвам на живота! Но... Има едно голямо "НО"!

Кой ще възстанови пропуснатото време с любимите същества? Кой ще заличи черните спомени от деня, когато ти взимат най-ценното? Кой ще върне моя баща, който си замина от мъка и не успя да дочака победата? Кой ще заличи унижението, което изтърпях от хора ограничени, без морал, некомпетентни..., НО с власт, защото работят за машина, която е държава в държавата?

Кой ще изтрие сълзите...?

Няма такава сила!

Моят призив е: Борете се до последно, особено, когато се отнася за най-ценното, а именно, децата. Бъдете силни и не се предавайте, колкото и тежка и невъзможна да изглежда ситуацията.

Ако се предадем, предаваме децата си!

Благодаря на всички вас, приятели мои!

Обичам ви!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase