Снимка: Булфото
fallback

24-годишен мъж нападна и взе над 45 000 лева в различни валути от 70-годишна жена в Каварна. В крайна сметка обаче крадецът не стигна далеч, след като граждани, станали свидетели на случката, са задържали апаша до идването на полицията, съобщават от Областната дирекция на МВР в Добрич.

На 24 юли, около 08:35 часа, е получено съобщение за извършен грабеж на територията на град Каварна.

Установено е, че 24-годишен мъж от града, чрез използване на спрей, успява да отнеме от 70-годишна жена на улицата две чанти с намиращите се в тях пари - 21 510 лева, 915 турски лири, 5 790 евро и 11 446 американски долара.

Случката се е разиграла пред очите на граждани, които не намесват незабавно и в крайна сметка  успяват да забавят и задържат извършителя до пристигането на полицейски екипи и задържането му.

Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 4 години

Ами след като комунистката Ставрева превзе властта, в Каварна престъпност НЯМА, слуша се само чалга и всичко си е по мед и масло както при тошовизма? Тоя грабльо не е ли наясно, че само Нинчето и родата й могат да взимат, а всички останали - "да имат да взимат"?Веднага да се направи общински съветник, да има да взима, хама-ха!

7

Анонимен

преди 4 години

70 000 администрация полюция .... При 40 000 армия. Май повече ги е страх да не ги нападнем отвътре , ега и плазмодиите ....

6

шоп

преди 4 години

До Анонимене била служителка в обменно бюро------------------е каква служителка на 70 ? Кой знае къде е влачила чантите? Да не са били рода с крадеца, а бдителните граждани да са объркали плана?

fallback