fallback

Служител на отдел "Военна информация" от Министерството на отбраната е превозвал български бизнесмен в чужбина, като го е информирал за проблеми, свързани с неговите бизнес интереси. Това съобщи заместник-главният прокурор Иван Гешев.
Oще по темата


Миналата седмица от държавното обвинение съобщиха, че са привлечени като обвиняеми бившият и настоящият директор на службата заради изтичане на информация.

Днес заместник-главният прокурор допълни, че се разследват и как се харчат бюджетни и извънбюджетни постъпления във военното разузнаване.

Гешев определи като целенасочена лъжа твърдението, че разследването на прокуратурата е насочено срещу оперативната работа в службата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

така става

преди 4 години

Той Радев този апартамент как го е купил за тези пари?

13

Покасо

преди 4 години

Гешев!!!не си длъжен на медйите да им се обесняваш върши си работата.....

12

Анонимен

преди 4 години

Хо-хо-хо..............че у нас било останало някакво "разузнаване"??? Ха-ха-ха..........всякакви по-д-ло-ги и доносници на краварските служби!!! Пффуууу...не ви е срам!!! Гади ми се само като си помисля, че ние сме на страната на тия из-ро-ди от отан и еуропката! ОТВРАТ!!!!! Но.........махалото вече тръгва в обратна посока..........ИНТЕРЕСНО КАКВИ ЩЕ ГИ ПЛЕЩИТЕ, КОГАТО ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНИ!!! Как ще се пребоядисате набързо!!!

fallback