Снимка: архив, Булфото
fallback

Четирима души са задържани за неподчинение на полицейски служители в Ихтиман, съобщиха от МВР.

Около 5.30 часа тази сутрин в РУ-Ихтиман е постъпил анонимен сигнал, че в двора на къща в града е поставена озвучителна уредба, от която се чува силна музика.

Незабавно на адреса е изпратен автопатрул, който установил трима души в двора.

Въпреки многократните разпореждания да прекратят силната музика, те не се подчинили и започнали да отправят закани и заплахи спрямо униформените.

След като полицаите иззели уредбата, на място се струпала тълпа от около 20 живеещи наблизо, които са се опитали да осуетят изпълнението на служебните им задължения.

След овладяване на ситуацията и възстановяване на обществения ред била предприета специализирана полицейска операция за установяване на всички участници в инцидента.

С полицейска мярка за 24 часа са задържани мъж и три жени. По случая е образувано бързо производство, пише в съобщението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

JJIvanov warning

преди 4 години

Много да се внимава с музиката вкл от радио.Терористи и черни масови убиици обсебват човешка техника и увреждат тежко и трайно биосферата вътре в домове,заводи,,дискотеки.След срив на биосферата в тежко увредения обем с е появяват терористи и масови убиици вкл от типа:Black dead and Gray dead mass murderers. Виждат се как левитират над хората и ги атакуват в главите. При спиране на звука постепенно се свиват и блокират.

19

Анонимен

преди 4 години

Няма работна ръка назначава се вече куцо и сакато в полицията да запълнят дупките и не само там.

18

Анонимен

преди 4 години

Ром-боиди

fallback