Снимка: Pixabay
fallback

Властите на гръцкия остров Крит издирват изчезнала американка, която участвала в научна конференция там, предаде Асошиейтед прес.

59-годишната Сюзън Ийтън - молекулярен биолог в института "Макс Планк" в германския град Дрезден, е изчезнала във вторник край пристанището Ханя.

Oще по темата

Нейни колеги на конференцията съобщили на властите, че смятали, че Ийтън е отишла да бяга в района. За изчезването й е официално съобщено в цяла Гърция.

Обявена е награда от €50 000 за информация, която да доведе до откриването на учения.

Полицаи и пожарникари, заедно с местни доброволци, вчера претърсваха района около село Колимбари край Ханя.
Емили Капис - братовчедка на изчезналата, каза, че съпругът на Ийтън и двамата й сина са заминали за Крит, за да се включат в търсенето й.

Разположеният в германския град Дрезден институт "Макс Планк" е водещ научен център в света.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 4 години

Минотавърът я е отвлякъл в лабиринта..

3

Анонимен

преди 4 години

Сигурно някой гръцки Северин я е докопоал.Хората, които живеят при ноемални човешки взаимоотношения, не могат да разберат примитивността на тълпата. Именно от това европейците ревяха от вноса на цветни,защото вероятността за събития ще нарастват. Това е в услуга само на богатите, които да държат в подчинение по-бедните, чрез колониален примитивизъм. "1984" в един нов вариант.

2

OMG_Lucker

преди 4 години

И защо ни интересува тази новина? Ежедневно сигурно изчезват десетки, а може би и стотици хора по света, но вие решихте, че точно тази госпожа ни интересува?!

fallback