Снимка: Reuters
fallback

Полицията в Гърция арестува израелски гражданин, който нашумя в медиите като "Измамникът от Tinder". Той е мамил стотици жени от Европа в сайта за запознанства Tinder.

"28-годишен израелец беше арестуван на международното летище в Атина, докато се е опитвал да напусне страната", съобщи полицейски източник пред АФП, цитиран от Нова. "Той е пътувал с фалшив израелски паспорт. Бяхме в контакт с Интерпол, за да потвърдим самоличността му. Имаше международна заповед за задържане от Израел по обвинения за измама, кражби и фалшификация", добави източникът.

"Неговата самоличност беше потвърдена от Интерпол в понеделник. Започнали са процедури за екстрадиция на задържания в Израел бяха започнати", каза официален представител на полицията.

Заподозреният е бил описан от гръцките медии като Саймън Хают, на 28 години.

Според норвежкия вестник „Verdens Gang”, заподозреният се е представял като син на израелски мултимилионер и е измамил жени от Норвегия, Финландия и Швеция за стотици хиляди долари, с които е финансирал охолния си начин на живот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 4 години

Точно преди сватбения ден пристигала адресирана до него телеграма, че новият му автомобил е на митницата и трябва да го освободи срещу такса от няколко хиляди лева, не помня 3 или 4 000. При разследването се установило, че сам е пращал тези телеграми. Точно в навечерието на сватбата било невъзможно да иде до София да изтегли валута, да я обмени и да си освободи колата. Тъстът предлагал услугите си и повече не виждали "жениха".Може да е имало и други подробности, аз помня само това.

21

Анонимен

преди 4 години

До Не разбирамТова е номер, стар като света.Помня от детските си години, беше още социализъм, бяха хванали мошеник, който се представял, че още като дете, заедно с родителите си, е емигрирал легално в Австралия още преди 09.09.1944 г. Сега бил дошъл в България, за да си търси съпруга, държал на скромна българка, защото австралийките не били добри домакини.Така подлъгал няколко момичета подред, в различни градове. С всяка стигал до сватба. И винаги, точно преди сватбения ден /продълж/

20

ггьгьгьгьц

преди 4 години

"Неговата самоличност беше потвърдена от Интерпол в понеделник. Започнали са процедури за екстрадиция на задържания в Израел бяха започнати"Днес.бг, нямате ли си редактори, та само глупости правите/пишете?!

fallback