Снимка: Pixabay
fallback

Акция за противодействие на разпространението на наркотични вещества се проведе в габровското село Яворец. Полицията е щурмувала къща, в която са открили наркооранжерия, оборудвана с най-модерни уреди за отглеждане на канабис, съобщи полицията в областния град.

Oще по темата

25% от родните студенти са пробвали дрога, световният бич – опиоидите

Криминалистите открили на втория етаж на къщата въздуховоди, голямо количество осветителни тела, трансформатори, влагоабсорбатори, специално монтирана система за въглероден двуокис и перхидрол. В жилищната сграда са намерени и 293 растения канабис.

На мястото на престъплението са задържани трима мъже от Габрово. Срещу тях е повдигнато обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Гледна точка

преди 4 години

Така така, *** народ и сега ако легализират гледай какво става. БГ ще стане ниво Сомалия, онези пафкат всеки ден и само се чудят кой да утрепят и кой да измамят.Те пък щото сега не пушат и не карат напушени. Пресен пример:стриптийзьорката която подроши една дузина коли, на пушена и пияна....??

7

Анонимен

преди 4 години

Така така, *** народ и сега ако легализират гледай какво става. БГ ще стане ниво Сомалия, онези пафкат всеки ден и само се чудят кой да утрепят и кой да измамят.София новото Могадишу

6

Гледна точка

преди 4 години

Не на канабиса - той трябва да се ЛЕ ГА ЛИ ЗИ РА! За да не е привилегия само на подземния комунистически свят. Всеизвестен е факта, че тоя бизнес се контролира от червените барони!

fallback