Снимка: Булфото, архив
fallback

Участници в масово сбиване в плевенското село Бъркач са нападнали полицаи с бирени бутилки и камъни. Един от нарушителите е задържан, съобщиха от областната дирекция на МВР в Плевен.

Oще по темата
Около полунощ в неделя в полицията в Долни Дъбник е получен сигнал, че в центъра на с. Бъркач има масово сбиване, в което ас участвали около 15-20 души.

Масов бой между роми завърши с 44 арестувани

При опит да ги разтърват, полицейските служители са нападнати от биещите се с бирени бутилки и камъни. Сформирана е веднага група за посещение на местопроизшествието и са извикани допълнителни сили от служители на Районното управление в Долни Дъбник.

В сбиването са пострадали трима мъже - двама местни жители - 24-годишен, който е с травми по главата, 27-годишен, който е с фрактура на носа и наранявания по главата, и 24-годишен от с. Горни Дъбник, също с наранявания по главата. Тримата са откарани в ЦСМП-Плевен.

За 24 часа по Закона за МВР е задържан 24-годишен мъж от с. Бъркач. Образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 4 години

Управляващата сикаджийска хунта полага основите на дълга и унищожителна гражданска война, но не го осъзнава. Щипни тука милионче, там милионче, какво ти пука, че българите ги избиват престъпници, изяждат ги кучета и живеят с 600 лв. на месец. Много търпение показахме, но вече безочието ви минава граници. Обратното броене тиктака.

13

Анонимен

преди 4 години

Какво се оплаквате срещу управляващите бе ?! Нали ВИЕ си ги избрахте. Лицемерно племе сме ние българите...ей !Омръзна ми да се опаквате по форуми, по кръчми, по дискотеки, по седенки, а да търчите да гласувате рано сутрин за същите, дето все "УЖ" ги плюете !!!Писна ми от вас !Лек ден !

12

крт

преди 4 години

Имат късмет, че не са се родили в Бразилия или Сащ.

fallback