Снимка: архив Reuters

Бившият египетски президент Мохамед Морси е починал от сърдечен удар, съобщи Египетската телевизия, позовавайки се на източник от медицинските среди, информираха Ройтерс и ТАСС.

Морси, който имаше доброкачествен тумор, е получавал непрекъснати медицински грижи, допълва източникът.

Още по темата

Главната прокуратура на Египет е издала разрешение за погребението на бившия държавен глава, който почина в Кайро по време на съдебно заседание, при което бе обвиняем, съобщи по-рано ТАСС.

Необходимите документи са били оформени след приключването на съдебно-медицинската експертиза. Според ислямските канони тялото на починалия трябва да бъде положено в земята възможно най-скоро след кончината, но преди залез слънце.

Най-вероятно погребението ще бъде още днес.

Коментари Напиши коментар

3

Yudeo= fahist

преди 1 месец

Mohamed MORSI...purviya deokrayichno izbran President na EGYPT...Svalen ot vlast ot voennata hunta na terorista SISI! ...SVETA ZATVORI OCHI PRED TOZI PREVRAT....POCHIVAY V MIR ....AMIN

2

Хахахахахахаха

преди 1 месец

Не сме се и съмнявали, че така ще кажете. Една висока доза дигиталис дава точно този резултат и след 6 часа не остават никакви следи организма и никой нищо не може да докаже.

1

Анонимен

преди 1 месец

е получавал непрекъснати медицински грижи,...............е, има си хас ! нали не е бил някой простосмъртен, че да чака за направление в кварталната поликлиника!