Снимка: архив "Булфото"
fallback

40-годишен мъж от Пловдив е задържан, след като е заплашил полицейски служители с газов пистолет, съобщава Радио "Фокус".

Oще по темата

Съседски скандал и стрелба с газов пистолет в Пловдив

На 11 юни служителите реагирали на сигнал за силна музика и стрелба с оръжие от жилище в града. Входната врата отворил мъж, който насочил пистолет срещу униформените, но в резултат на бързите им действия той бил обезоръжен, без да има пострадали.

Полицаите закопчали бурния купонджия, отвеждайки го в районното управление за 24 часа. Там станало ясно, че той е 40-годишен жител на областния град.

Тест с дрегер установил, че пловдивчанинът е с 1,8 промила алкохол в кръвта. Газовото оръжие, което размахвал пияният мъж, било незаконно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Ти сигурен ли си, че стрелецът не живее зад баня "Здравец"?

8

Totenkopf

преди 4 години

Как само се върти колелото, навремето не можеше дори да ги поглеждаш в очите милиционерите, сега ги правят на маймуни, тежък живот за Меча и Щитът на Партията.

7

Анонимен

преди 4 години

"Стрелба с оръжие" ?! Ко речИ ?Верно ви взимат от бавноразвиващото. Ми с какво да е стрелбата бе ? С кисела краставица ли ?А, инак, тоя добре че не е бил от индиЯнците, че както ги знам нашите ушаци как респектират лилавозелените, налраво да са напълнили памперса при видът на "газеника".Смешна държава със смешни полицаии и писатели. Само, дето от това ми става тъжно....

fallback