Снимка: pixaBay

Полицията в Берлин пусна на свобода 30-годишния българин Димитър Д., който беше арестуван няколко дни по-рано по подозрение, че е насилвал 8-годишната си дъщеричка.

Не е предявен иск за удължаване на ареста на мъжа, тъй като се предполага, че няма опасност той да се укрие или да избяга, предаде 24 часа.

Димитър бил арестуван, след като 8-годишната му дъщеря споделила в училище за преживяното. "Нормално ли е това? Твоят баща прави ли така", попитало детето своя приятелка.

Момиченцето разказвало 2 часа пред социалните служби какво се е случвало, след като майката на съученичката й я завела. 8-годишното дете се оплакало и от болки в бедрото.

Майката на момиченцето знаела за случващото се, но забранила на дететоо да споделя с някого за това.

"Той ми обеща, че ще спре. Каза, че ще престане", крещяла майката при ареста.

Още 2 деца има в семейството – едно по-малко и едно по-голямо момиче. Според информация на Bild, трите деца са взети от родителите им и за тях се грижат социалните служби.
 

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 5 дни

Традицията при това племе е да си продават момичетата на други от тяхната боя ЗА ПАРИ. КАКТО СЕ ПРОДАВА СТОКА. С ПАЗАРЛЪЦИ.
Това са екземпляри, живеещи по техни измислени закони, които не искат да се съобразяват с обществото ни.
Те искат само да вземат и ако може нищо да НЕ дават за обществото в което живеят.
Кажете ми вие, това хора ли са!?

19

Анонимен

преди 6 дни

Важно е да има протести срещу стратегии и конвенции, за да може всеки да прави каквото си иска с децата.
Детето е с късмет, че е в Германия. Ако това се беше случило в Бг другата майка просто щеше да забрани на дъщеря си да играе повече с това момиче и случая е "решен". Спасение тук нямаше да има!

18

Анонимен

преди 6 дни

Истанбулската конвенция няма да подпишете а че,каде е Джамбазки очилрката