Кадър: YouTube
fallback

Една нова елегантна жена се появява напоследък публично като довереница на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, пише в. „Таймс“. Става дума за Хьон Сон Уол, солистка на женския ансамбъл "Моранбон", за която навремето се е говорело, че е любовница на севернокорейски вожд.

Тя е била до Ким по време на негово посещение във фабрика, както и на откриването на масови гимнастически игри миналата седмица. Четиридесет и две годишната Хьон, чийто най-популярен хит възпява работничка в текстилна фабрика, е член на ЦК на Корейската трудова партия. Тя придружи Ким при посещението му в Китай през януари и сега заема ръководна позиция в пропагандния апарат на партията, посочва Таймс".

Вестникът подчертава, че появата на певицата като политическо лице е много странна поради съобщенията, че тя е била екзекутирана заради участието си в порнографски филм.

И сестрата на Ким Чен Ун се появи, не е в немилост

Таблоидът "Сън" доразвива темата, като припомня, че по-рано тази година южнокорейският вестник "Чосон илбо" е писал, че Хьон и други музикантки в "Моранбон" са били разстреляни по заповед на лидера, защото правели порнофилм.

Миналия вторник обаче солистката на групата била назначена за заместник-директор на отдела на компартията за пропаганда и агитация, пише "Сън", позовавайки се на официални източници в Пхенян.

Oще по темата

Смята се, че Хьон Сон Уол се познава със седем години по-младия от нея Ким Чен Ун още от юношеските му години. Съобщенията, че тя е ликвидирана, не предизвикаха голяма изненада, защото Ким вече се е отървавал от свои близки сътрудници, отбеляза "Сън".

"Сън" и два други британски вестника - "Дейли мирър" и "Дейли мейл" - съобщават днес, че по заповед на Ким Чен Ун е била извършена зловеща екзекуция. Неназован севернокорейски генерал, обвинен в заговор за държавен преврат, бил хвърлен в басейн с пирани, внесени от Бразилия, като преди това по тялото и крайниците му били нанесени рани с нож.

По този повод руската държавна телевизия Ар Ти отбелязва, че британските таблоиди са станали обект на подигравки заради тази "лъжлива новина" за генерал, умъртвен мъчително като във филм от поредицата да Джеймс Бонд, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

не може да бъде!

преди 5 години

Не вярвам на тази снимка ,вече някои западни медии съобщиха ,че е разстреляна и сготвена за обяд на Ким!/

16

давай Ким

преди 5 години

Била убита според англииските весници а се показва жива и здрава . Типичен пример за фалшивата евроатлантическа пропагавда

15

Анонимен

преди 5 години

До 16 АнонименТова е за мъжкаритъпкачи а не за софиискигендари. не са прави на мъж

fallback