Кадър: YouTube
fallback

Германският цирк “Ронкали” е с ново представление – в него трупата използва холограми вместо истински животни.

Подобна технология за първи път се използва от циркова трупа. Илюзията се постига с 11 проектора с висок контраст и перфектна анимация.

Новото шоу използва 3D холограми, които изпълват арената от 32 на 5 метра. Всички проекции са в 360 градуса, за да може публиката да се наслади на спектакъла независимо от местата си.

“Ронкали” съществува от 1976 г. и животните винаги са били част от програмата им. Решението да преминат към технологичната алтернатива е с цел да се обърне внимание на насилието над животни в индустрията, съобщава bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 4 години

Драги, природозащитници,Искам да ви помоля да обмислите това, което ще ви кажа. Ей така за себе си си дайте сметка. Ама не по джендърски, а честно!Мислите ли че ако не ядем месо, не ползваме животни за работа и т.н. ще е по-добре за жвотните? Кой ще гледа и храни крави, просто ей така?(Кравите са само пример)То за хората не остана място и скоро ще се колим за педя земя и лъжица вода, та за кравите ли ще мисли някой, ако не ги ядем? Кравите ще изчезнат първи, а после и ние!

14

Анонимен

преди 4 години

т.е вместо да си взимате домашен любимец си вземете холограмен, хем няма да му чистите, хем по икономично, а ако ви лае - гасите и лягате.

13

Анонимен

преди 4 години

До 13Като се има в предвид с каква скорост изчезват видовете ското ще ги гледаме само на холограма така, че защо не още сега...

fallback