Снимка: архив Reuters
fallback

Влиятелната сестра на севернокорейския лидер Ким Чен Ун - Ким Йо Чен, се появи на публично място за първи път от повече от 50 дни, като хвърли съмнение върху медийни твърдения, че била поставена в списъка на репресираните чиновници заради провала на срещата на върха с Доналд Тръмп в Ханой, предадоха световните агенции.

Ким Йо Чен присъства на типичните за Северна Корея масови игри на стадион "Първи май" в Пхенян.

Oще по темата

Държавната телевизия излъчи кадри, на които се виждаше сестрата на Ким да седи до него и да аплодира участниците в проявата. На стадиона са били и съпругата на Ким Чен Ун и други висши севернокорейски представители.

На проявата, както съобщават севернокорейски медии, е присъствал и Ким Йон Чхол, заместник-председател на Корейската трудова партия. За него южнокорейски медии твърдяха, че е сред наказаните след провала на срещата в Ханой.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 4 години

Пишете я и нея разстреляна с оръдие за да е по-кръвожадно.

12

гл. шеф. тайно раз

преди 4 години

до. българия. от. гл. шеф. тайно разузнаване. получихме информация за нашият румен крумов йорданов. гр. кюстендил. ул гърлянски черешарник10 вие няма защо да пробате румен защото румен не вписва нищо. ние разузнаването. предупредени нека бъдэт съседите на румен. ако някой наруши спокойствието на румен щеси има проблеми с нас. престанете с тези лъжи.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10В едно си прав....тая среща не беше провал! ТЯ БЕШЕ ДВА ПЪТИ ПРОВАЛ!!!!! Ха-ха-ха.....каква "победа" те гони бе, ти въобще разбираш ли от нещо в този свят? А колкото до "новините" от Северна Корея....че ВСИЧКИТЕ "новини" за тях от краварските и другите западенски "сми" ВИНАГИ са си чисти "фейк-нюзчета"!!!

fallback