Георги Дюлгеров. Снимка: архив, Булфото
fallback

Режисьорът Георги Дюлгеров е бил блъснат от автомобил. Инцидентът е станал, когато той пресичал пешеходна пътека с колело близо до метростанцията „Жолио Кюри“.

По непотвърдена информация шофьорът на автомобила е избягал след произшествието, предаде Bulgaria ON AIR.

Георги Дюлгеров е настанен в спешното отделение на "Пирогов" със счупване на шийка на бедрената кост и вече е опериран.

75-годишният режисьор е автор на култови български филми като "Мера според мера", "Авантаж", „Трампа“, "Черната лястовица".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 години

Пешеходна пътека с колело не се пресича. Няма място за колоездачи на пешеходните пътеки, както и на тротоарите. Слиза от колелото и става пешеходец и тогава минава по пешеходната пътека бутайки колелото.

11

Какви са те ???

преди 4 години

Непрекъснато и всекидневно ми се случва НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ДА ИЗЛЕТИ КОЛОЕЗДАЧ.ОСОБЕННО ОПАСНО Е КОГАТО ,,СКАЧА ИЗНЕВИДЕЛИЦА ОТ ТРОТОАРА НА ЗАВОЙ.Един така се блъсна в мен а не аз в него на десният завой на стадион,,В.Левски"/посокаспортнат палата/ излитайки на скорост зад мен.Трябва веднъж завинаги да разберат че на колелото те не са пешеходци и да спрат тези безумни ,,браунови движения" по улиците и после да протестират.Трябва да се санкционират строго както шофьорите защото още бели ще има.

10

Факт

преди 4 години

Пешеходната пътека е за пешеходци, а не за колоездачи. Ако не е слязъл от колелото е виновен той, а не шофьора. Принципно като ги гледам как безумно карат колоездачите в София, почти сигурно е, че режисьора е виновния.

fallback