Снимка: архив "Булфото"
fallback

13 канабисови растения са открити при полицейска акция в село Виногради, съобщиха от благоевградската полиция.

Oще по темата

Пуф-паф: Канабис никне на метри от МВР

Вчера на улица в село Виногради, община Сандански, в непосредствена близост до ограда на имот, но извън имота от полицейски служители на РУ - Сандански са намерени и иззети 13 броя тревисти растения, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис с общо тегло около 1.480 килограма.

За случая е уведомена Районна прокуратура - Сандански. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Sasho

преди 4 години

13 растения-1 480 кг ? Моля за контакти на фермерите :D

19

Полицейска Академия

преди 4 години

Тъй като ВСИЧКИ големи вносители,производители и разпространители на дрога в треиторията България са с "ЧАДЪРИ" осигурени от висши представители на власта и на ченгетата им е забранено дори да се доближават до тях без изрична заповед от началниците на началниците им за да не стоят без работа и да демонстрират дейност за оправдание на все по високите си заплати се ОРГАНИЗИРАТ такива пищни и лъскави полицейски акции .Арести на откачалки ... Арести на бабички и старци... Откриване на стък трева...

18

Анонимен

преди 4 години

Из "Албум за растения и животни":"Вярно е, че днес никой не би облякъл конопена риза и не би се завил с кълчищна черга. Конопеното влакно е грубо. Но когато е необходим здрав материал, който да не гние при често мокрене, например за рибарски мрежи, брезенти, корабни платна и въжета, за чували и други опаковки, винаги се предпочитат конопените влакна. Затова и сега в много страни конопът се отглежда върху големи площи."

fallback