Снимки: Reuters

Повече от десет години, след като Валентина Хасан се изправи пред журито на Music Idol 2 и изпълни култовото "Кен Лий“, се оказва, че Марая Кери не го е забравила.

През 2008 година, Хасан, която разучила песента само по слух, се явява на кастинг с песента Without you, но думите, които излизат от устата й далеч не са на английски.

Изпълнението, освен много присмех, спечели и огромна популярност и само месец по-късно, френско шоу показа версията на Валентина Хасан на самата Марая Кери.

Очевидно, певицата е била дълбоко впечатлена от реакцията, която Хасан предизвика, защото 11 години по-късно, вчера, на шоуто си в Лондон, тя изпя хита "Кен Лий“ на бис за своята публика.

Часове преди излизането си на сцена, Марая Кери публикува видео, озаглавено I Ken Lee.... Tulibudibudoubt you, на което показва сетлиста за вечерта и обръща специално внимание на последната песен – Ken Lee.  В клипа, певицата казва, че това е „ново попълнение в репертоара й“, а така, както изглежда, версията на Валентина Хасан ще обиколи света, тъй като остава в сетлиста до края на турнето на Кери.

 

 

I Ken Lee.... Tulibudibudoubt you 😉

Публикувахте от Mariah Carey в Неделя, 26 май 2019 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase