Снимка: Reuters
fallback

Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн ще бъде на разположение на Маурисио Почетино за финала в Шампионската лига на 1 юни, пишат английските медии.

Нападателят от няколко седмици се възстановява от контузия в глезена, заради която пропусна последните 9 мача на "шпорите" и финала на сезона във Висшата лига.

Той обаче вече тича, като се очаква до дни да започне упражнения с топка, както и спринтове, за да може да възвърне поне част от формата си преди един от най-важните мачове в историята на Тотнъм.

Неговото подобрение е отлична новина и за националния селекционер Гарет Саутгейт, който планира да го включи в разширения състав за финалите в Лигата на Нациите. Само 5 дни след сблъсъка с Ливърпул, "трите лъва" играят полуфинал с Холандия в Гимараеш.

Маркъс Рашфорд и Калъм Уилсън са другите опции за атаката на Англия, като окончателният списък от 23 играчи трябва да бъде финализиран до 27 май най-късно. Саутгейт обаче поддържа непрекъсната връзка с медицинския екип на шпорите и е получил уверения, че възстановяването на Кейн върви по план и той ще бъде готов за финала в Шампионската лига.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 4 години

Посредствен игрок .Съгласен съм с Шиби Риби .

1

ШибиРиби

преди 4 години

Еми те се класираха защото това куцо магаре не игра последните мачове. Същински Любо Пенев . Да вкарва от дузпи на Панама няма равен обаче като излезе срещу здрав отбор не знае ляво и дясно. Ливърпул може да почват да черпят.

fallback