Снимка: архив, БулФото
fallback

Баща на 21-годишен мъж обвини полицаи в насилие над сина му, като твърди, че той е бил бит при задържане в Четвърто РПУ в Бургас.

Това е описано в пост в социалната мрежа Facebook, придружен със снимки, на които се вижда, че младежът има рани по гърба, предаде БТА.

От полицията отговориха официално, че до момента сигнал за такъв инцидент не е получен - нито в районното управление, нито в ОДМВР в морския град.

От пресцентъра на ОДМВР в Бургас поясняват още, че младежът е с ефективна 8-месечна присъда за домова кражба, извършена на 3 срещу 4 април тази година. Кражбата е на IPhone, лични документи и парична сума от апартамент в к-с "Меден рудник".

От полицията твърдят, че са установили, че задържаният има съпричастност и към други криминални деяния, които са извършвани на територията, обслужвана от Четвърто РПУ. За тях е образувано досъдебно производство.

Твърденията на бащата са, че синът му е принуждаван в управлението да признава и чужди кражби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

да

преди 4 години

То и ромите от Кърнаре казаха, че Българите са ги били. И това след като дошли с ножове и брадви и потрошили заведение защото някой им отказал просто да ги почерпи с цигарка и нещо за пийване че нямали пари.

11

възпитание требе

преди 4 години

Ми като го не е бил баща му навремето сега ще млати полицията!

10

Анонимен

преди 4 години

Малко му е. Ако баща му го бе тупал, сега да не е разбивал живота на други хора. Вместо да се скрие от срам за това което е създал, той нагъл. А правата на жертвите? Само разходи, губене на нерви и време, унижение и разочарование. Без нищо не са го ступали. Явно си е знаел правата.

fallback