Снимка: Булфото, архив
fallback

Инцидент с автобус, превозващ деца, е станал на магистрала „Хемус“, съобщиха от пресцентъра на МВР. За щастие няма пострадали.
 
Сигнал за инцидент на 35 км на магистрала "Хемус" в района между тунелите Витиня и Топли дол в посока Варна, е получен в 10.05 ч. тази сутрин.

По първоначални данни двигателят на автобус, пътуващ за Етрополе и превозвал 59 пътници - предимно деца от музикално училище в София, е започнал да пуши.
 
Шофьорът на превозното средство веднага отбил в страни от пътя и пътниците били изведени на безопасно място.

Създадена е своевременна организация и пътуващите ще бъдат превозени с друг автобус от Ботевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 4 години

Това не е новина!

4

Анонимен

преди 4 години

90 % от така наречените водачи на МПС знаят само да натискат газта за друго не ги търсете. Нямат и елементарно познание по ел. инсталации което за професионални водачи е недопустимо. Кой им дава книжки и минават ли изпит по технически въпроси. Преди 35 години за да ми дадат книжка за професионален водач трябваше да знам всички възли и детайли на автобуса и камиона както по механиката така и по електрическата част, иначе книжка през кривио макарон. А сега изпита е дали знаят да натискат газта.

3

АНОНИМЕН

преди 4 години

Много от т.н. ученически автобуси са 100 пъти по годни от тези на тур операторите , но за да могат последните да печелят беше забранено на ученически автобуси да возят деца на екскурзии. Сякаш в тези на тур. фирми има тоалетна, баня и бар плот. С един такъв "туристически" автобус стояхме час на Петрохан ,защото запуши и той. На друг такъв автобус тръгва на път без да си е направил застраховката , а ще вози ученици.

fallback