Снимка: БТА
fallback

Барселона победи Ливърпул с класическото 3:0 в първа среща от полуфиналите на Шампионска лига, играна на стадион "Камп Ноу".

Двата отбора изпълниха очакванията и спретнаха атрактивен мач, който бе изпълнен с редица страхотни отигравания и голови положения. В надиграването каталунците бяха по-настоятелни и Луис Суарес (26') успя да се разпише.

Лондон плаче! Аякс не даде шансове на Тотнъм

През втората част мърсисайдци стояха по-добре на терена. Напук на логиката обаче домакините нанесоха нов удар, като на сцената се появи Лионел Меси (75', 82'), който се разписа на два пъти и вече има 600 гола в своята кариера.

Така Барселона ще излезе на "Анфийлд" със солидна доза самочувствие. Реваншът между двата тима ще бъде на 7 май (вторник) от 22:00 часа българско време.

Подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 5 години

Само се дърляте,мразите и не уважавате съперника.Това е типично по български.Аз пък казвам че бяхме свидетели на един исторически мач,между два Велики отбора.Като класа мача беше между най-големите играни някога в Шампионската лига.Много силна игра и на двата отбора.Единствено индивидуалната класа на Меси и Суарес реши двубоя.Респект и към двата отбора за играта която ни демонстрираха,за такива мачове гледам футбол!

17

Анонимен

преди 5 години

Доста смешни коментари, единствено късмет имали Барса, не знам си какво, не знам си защо. 3 на 0 е резултата, каквото и да плямпате, Барса ги убиха. Вярно е че Ливърпул натискаха много, но до там. 3 на 0, да се знае!!!

16

Принца на Персия

преди 5 години

Принца не успя да надскочи селския си манталитет от селото в Египет! Видя се класата му с гредата накрая сам с/у празна врата/ уточнявам класата му е световна, но за ливърпул/, че не е като фараона Меси! Английският балон се спука- тотнъм и ливърпуул, Все пак всички харесваме Английското първенство, но заради чужденците! Арабина е нисък и късокрак- затова е бърз с финта и му се връзват, а не,че тича много. Като Агуеро-копие. Еде Хазар и Меси са друга класа-те и тичат много. Дано вкарат 3 гола Ли

fallback