Снимка: Булфото
fallback

Георги Дерменджиев вече не е треньор на Левски, обявиха от "синия клуб".

Днес следобед изпълнителният директор на "сините" Павел Колев е уведомил специалиста, че повече няма да бъде наставник на 26-кратните шампиони. Фатална за пловдивчанина се превърна загубата с 1:2 от Берое на стадион "Георги Аспарухов" на Разпети петък.

Загуба за Левски, Берое обърна "сините" на "Герена"

Загубата от "зелените" бе трета за столичани под негово ръководство от 11 мача в Първа лига. Предните две бяха допуснати от бившия му тим Лудогорец, като и в двата случая "орлите" спечелиха с по 2:0 в София. Така 64-годишният специалист изкара само 88 дни начело на столичния гранд, в които записа пет победи, три равенства и три поражения.

Дерменджиев влезе в историята като първия треньор на Левски, който не успя да спечели нито едно от четирите си домакинства в първенството на "Герена", записвайки равенства с Локомотив (Пловдив) - 1:1, и Ботев (Пловдив) - 1:1 и поражения с 0:2 от Лудогорец и 1:2 от Берое.

Така сините се разделят с трети треньор през този сезон, в който стартираха кампанията с Делио Роси. Италианецът беше уволнен след резила от Вадуц, докато бъдат оправени документите на Славиша Стоянович и той да поеме отбора, тандемът Георги Тодоров - Тодор Симов води тима в първите два кръга. Сърбинът пък беше заменен януари тази година от Дерменджиев.

По всяка вероятност до края на този сезон "сините" ще бъдат водени от Георги Тодоров, който работи от дълги години в школата на Левски.

Всичко за драмите на Герена след загубата от Берое четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Един от Разград

преди 5 години

Ко стана с батИ Гошо бе?

27

люляци

преди 5 години

Защо се подписват дългосрочни договори с треньори, след като е ясно, че като няма резултати треньора си заминава, а чалгарите остават?Заплащане и бонуси за тренери и състезатели само при добри резултати, иначе има МЕНЕМАЛНИ РАБОТНИ ЗАПЛАТИ ПО КОДЕКСА НА ТРУДА!

26

Младеж

преди 5 години

Още ли има балъци да гледате футбол бе.......Боже ,Боже......глупците няма да свършат никога на тая земя.

fallback