Снимка: Булфото, архив
fallback

Насилник нахлул с взлом в апартамента на приятелката си в Панагюрище и я пребил въпреки издадената от Районния съд заповед за незабавна защита.

Инцидентът е станал снощи, като след побоя 47-годишният мъж се опитал да се укрие от униформените, съобщават от полицията в Пазарджик.

Жертвата е с година по-млада жена, с която той живеел на семейни начала. Около 20:30 часа той е разбил входната врата на жилището й, нахълтал вътре и й нанесъл поредния побой.

Пострадалата е транспортирана за преглед в панагюрската болница, след което е освободена за домашно лечение.

След издирване служители на реда открили и арестували побойника. Срещу него се води полицейско производство под наблюдението на прокуратурата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Гoшу

преди 4 години

Да си сложи желязна врата и онзи докато се опитва да я ломи да звъни на 112 и да идват да си го прибират. Булгаропитека може да бъде спрян само с огнестрелно оръжие или бой до смърт. От друго не разбира и не подлежи на превъзпитание. Или пък да си хване някой як любовник, да види кък я, като иде пак да я бие :)))

22

Анонимен

преди 5 години

На излизане от блока съсед го чул да казва: - Не мре и тва е!

21

malart

преди 5 години

Веднага да освободят човека. Разкаял се е и обещал повече да не прави така . А сериозно - не, в България няма защита от полицията в случай на насилие. Сами се въоръжаваме и спасението на давещите се в ръцете на самите давещи се. Полицията само констатира след това смъртта и отчита разкрито престъпленеи за статистиката

fallback