Снимка: архив, Reuters
fallback

Русия ще изпрати до 30 военни в Централноафриканската република като част от мисията на ООН, целяща да помогне за стабилизиране на страната, предаде Ройтерс, цитирайки указ на президента Владимир Путин.

В указа се казва, че руският контингент ще включва военни наблюдатели, офицери и специалисти по комуникациите.
Москва вече е изпращала военна техника в ЦАР и в страната има руски инструктори, помагащи за обучението на въоръжените сили. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Св. Роналд Рейгън

преди 5 години

Където има проблеми, там е империята на злото Русия.

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Не се наssирай от възторг за убитите вагнеровци. На брой са осем (8), както потвърдиха и специалните разследващи журналисти на терен от Der Spiegel, ако това ти говори нещо.Завчера в Букурещ откриха паметник на Юрий Гагарин.

22

Бонобо до №20

преди 5 години

Хумористе, не владееш този занаят.Аз никога не бих написал "ироничната подигравка с великая и могучая Расия.".Започваш с тавтология, лош стил. Россия, Русия, но "Расия" издава просташко неглижиращо отношение.На човек от страна, която е възкръснала, освободена от Русия.От страна, която се срива икономически, културно, демографски, политически, нравствено, управлявана от негодници, крадци, мафиоти, хора без морал. "Кузнецов" е един от най-мощните бойни кораби в света, крайцер с ракети,а не летище

fallback