Снимка: Facebook
fallback

Тервел Пулев за пореден път защити брат си Кубрат, който може да попадне под удара на американските закони, след като целуна репортерката Джен Суши. Случката засенчи победата му над румънеца Богдан Дину.

Oще по темата
Спортната комисия отне временно лиценза на Пулев и той не може да се боксира на територията на САЩ. Следващото заседание на комисията е на 14 май, а решението може сериозно да засегне неговата кариера. Той трябва да се бие след няколко месеца в Ню Йорк и от това решение зависи дали ще се състои двубоят.

тервел пък пъсна снимки след двубоя миналата седмица, на която се вижда, че Джен никак не е толкова разстроена, колкото обясни след прословутата целувка. 

"Ако една жена е сексуално пресирана, насилена или застрашена по някакъв начин, от някой в компанията, вероятно не би останала цяла нощ до 6:00 сутринта. Не би стояла в скута на различните мъже на въпросната компания", написа Тервел под кадъра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Тевеле,

преди 5 години

Ми това и е работата на Суши, да се нагуши с пари от мъже които мислят с долната си глава.И ти в Баш Бай Брадъра се опули по чалгарката която въртеше дирник и пърхаше с изкуствени мигли.И за малко да си развалиш семейството.

72

Тервел,

преди 5 години

Като един истински юрист, пазиш ли запис от ББ с теб и Лияна ? Щото го има в интернет, не че нещо, и клипчета с Андреа има, не знам....

71

Шоп

преди 5 години

Отишла е така за да го провокира. -Вие сте сериозно болни....Отишла е да провокира специално него ли? Жената се облича провокативно именно за да отсее истинските мъже от нерезите без задръжки. В нормалните общества на жена не се посяга без нейно съгласие. А на публично място може да си пусне ръцете само безподобен дивак. Дано го сринат финансово и да се приключи с тези нещастници с физиономии на блъснат москвич.

fallback