Снимка: архив "Булфото"
fallback

Изключително нагъл пътен инцидент констатира пътната полиция край Шумен. 37-годишен шуменец се вряза с нерегистриран Volkswagen Golf във водач от Варна.

Oще по темата

Шуменецът е хващан пет пъти да шофира без книжка. Сега отново карал без позволение, но този път пиян с над 2,4 промила в кръвта. След като причинил катастрофата той излязъл и подхвърлил бутилката си с уиски в колата на пострадалия варненец.

Изобретателността на шуменеца стигнала до идеята да използва табели на друг автомобил. За нарушенията му има издадени наказателни постановления и актове за над 2000 лева, всички неплатени. Платена е само една глоба с фиш от 20 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 5 години

Само така, каро неработи системата ние сме ди виновни. Спирам да плащам такси, както виждате нищо не могат да направят. А също така мисля и винетки минетки да неплащам.

20

Анонимен

преди 5 години

Абе този колко пъти трябва да го хванат без книжка за да влезе в затвора май чакат да отрепе някой тогава ли.?Е това вече е под всякаква критика. Безобразие......

19

Анонимен

преди 5 години

Абеееее пълна анархия. Няма да се оправим. Това ако стане е друга държава направо е вътре на топло. Но не и в България. Много жалко. Тук закони няма

fallback