Архив: Булфото
fallback

Млада жена е скочила от най-високия виадукт на магистрала "Хемус“, съобщиха Областната дирекция на МВР в София.

Сигналът за трагедията е подаден тази сутрин около 10.26 ч. Свидетел на трагедията е шофьор, който подал сигнал за случилото си.

Той видял жена, която спряла лекия си автомобил в аварийната лента на виадукт „Рибни вир“ и излязла от него. След това се качила на перилата на виадукта и скочила.

На място веднага са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Медиците са констатирали смъртта на 35-годишната софиянка. На място се извършва оглед. Изясняват се причините за самоубийството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Наблюдател

преди 5 години

Според Петър Дънов най-тежката болест е отчаянието. Ако вярваше в Бог нямаше да скочи! Бог да я прости, съболезнования на близките!

55

Анонимен

преди 5 години

Депресията не е шега работа, а дори и най-близките често пъти са безполезни в такава ситуация и дори да споделиш се започва изместване на фокуса към тях ми аз колко кофти гаджета съм имал, или ми и микто дете не спеше до 5 години, или а моя пък кредит е за 25 години и за ххх стотин хиляди. Наисткна не е лигавщина, а промяна в биохимичните процеси в мозъка и само низ от щастливи обстоятелства (адекватни близки и среда, добър лекар, правилните лекарства) може да я оправи.

54

Анонимен

преди 5 години

От безумния стрес който европейския съюз и нато наложиха на българското население под претекст че трябвало да правим реформи.

fallback