Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. Снимка: Булфото, архив
fallback

Три пъти е била намушкана 37-годишната Камелия Аярова в Ботевград снощи. Два пъти в гръдния кош и един - в шията. Това е установила експертизата, заяви окръжният прокурор на София Наталия Николова на брифинг. Смъртта е настъпила след прободени вътрешни органи.

Съпругът й Людмил се е самоубил, като е поставил пистолет в устата си и е стрелял.

В града е изпратена голяма група полиция и СОБТ, защото в МВР имало данни, че Людмил има две въздушни пушки. В апартамента, където е намерено тялото му, полицията влязла с робот.

От 2015 година досега няма нито един сигнал за нещо нередно в семейството. Разследвашите имат данни, че Камелия имала намерение да се разведат.

Ревността е основният мотив за убийството, смятат разследващите. По непотвърдена информация преди 15 дни двамата се разделили, защото Людмил хванал жена си любовник. Преди 3 дни опитали да се съберат, но той разбрал, че връзката й продължава.

Прокуратурата даде повече подробности и за убийството на 53-годишната жена в Харманли. Заловени са двама младежи на 18 и 22 години. Жената е намерена в градинка. Била употребила алкохол. След опит за сексуален контакт последвало убийството. Младежите са обвинени за убийство по особено жесток и мъчителен начин, каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Гадател

преди 5 години

БЪЛГАРИНО продължавай да биеш и Убиваш жените си и после не се чуди,защо тръгват по пътя на еманципацията,не се чуди,защо си мразен и защо жена ти заменя за друга жена!

41

Някаква Ж

преди 5 години

До NightbornКато си избиете всички жени какви ще станете, а? Ще ви вземат чужденки ли после? Дали? Болна нация. Мразели жените... Ми ходете по мъже, бе! Ама няма кой да ви храни ли?

40

Анонимен

преди 5 години

Ами ако човекът е имал флакон с лютив спрей????Танк ли щяха да пратят?

fallback