Снимка: Архив, Булфото
fallback

42-годишен мъж е убил жена си на улица в Ботевград. Полицията го издирва.

Към 17.30 часа на тел. 112 е получен сигнал за жена с прободна рана на улица в кв. "Васил Левски" в Ботевград, съобщават от МВР.

На място незабавно са изпратени екипи на полицията и "Спешна помощ". Установена е самоличността и е констатирана смъртта на 37-годишната жена.

По първоначални данни, 42-годишен мъж от града е нанесъл смъртоносни удари на съпругата си при битов скандал.

Предприети са полицейски действия за издирване на заподозрения, както и процесуално-следствени действия на мястото на извършеното престъпление.

По информация на БНР инцидентът е станал пред офиса, в който жертвата работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 5 години

До Мрън 51Истински български мъже почти няма! Масово са комплексари и шубета! Може и да го вдигаш но ако ти е малък или си с малко акъл жените бягат от скука, освен ако и те не са от "вдигащите"! Ситуацията е много комплексна и за огромно съжаление не е по силите на повечето български мъже! Не за друго държавата ни се срива даже доста бързо!

42

До нико

преди 5 години

Не виждаш ли двойния стандарт в отразяването на убийствата на жени и мъже? Второ, според пропагандните тези на НПО активистите било имало геноцид над жените и война между половете. Е, що за война е това, ако убийствата на мъже са в пъти повече? Трето, всички много добре знаем, че се шуми толова много заради Истанбулската конвенция. Опитват се да я пробутат по един или друг начин.

41

Мрън

преди 5 години

Истинският мъж не знам дали си вдига чукалата, но аз знам, че истинският мъж си вдига други работи и на жена му не й трябва друго. Който не го вдига, може спокойно да си злобее

fallback