Архив: Булфото
fallback

Хиляди хора оплакаха днес жертвите от катастрофата с етиопския самолет. Те придружаваха 17 празни ковчега, покрити с националното знаме на Етиопия, докато преминаваха по улиците на столицата Адис Абеба, предаде Асошиейтед прес.

Погребалната служба се състоя ден след като служители започнаха да раздават торби с пръст на роднините на 157-те жертви, които да погребат вместо тленните останки на своите близки, тъй като процесът по определянето на самоличността им се очаква да продължи дълго.

Роднините потвърдиха, че им е предадена по една торба с 1 кг обгоряла пръст, взета от мястото, където се разби самолетът.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Пак до 13

преди 5 години

Значи направих си труда да прочета статистики , така за 2017 са умрели 44 души от самолетни катастрофи , 2018 544 но имаше няколко свалени самолета , така шанса фа умреш в автомобилна катастрофа е 1 към 5000, в самолетна 1 към 11 000 000 , еми шансовете да те удари мълния са по големи .Така че не се връзвай много много на медиите , другият сериозен аргумент в полза на самолетите е тестът който е брутален преди да е годен за летене , този за колите няма да го коментирам , при самолетите няма дв с

15

До 13

преди 5 години

Това не е вярно или поне не е в Германия , тука е най - заетото въздушно пространство в цяла Европа , без да гледам статистиката ти казвам , че през последните 30 години броят на жертвите от автомобилни катастрофи е в хиляди пъти по голям от този на самолетните.Не е важно само на какъв самолет летиш , по важното е какво обучение си минал , в Германия смея да твърда , че начина по който се извършват полетите и организация е доста професионален. Същото както при автомобилите важно е кой стои зад в

14

Анонимен

преди 5 години

Те така са си избрали името - боинг... е звука, който самолета издава, като падне...

fallback