Снимка: Спортен тотализатор
fallback

Ирена Йорданова от Търговище е първият милионер, заявил своята печалба от четиримата спечелили големия джакпот.

По време на тегленето на 20-ия тираж на "Тото 2 – 6 от 49" Ирена спечели 2 375 357 лв., съобщиха от тотализатора.

Печелившият фиш за 5,65 лева тя е пуснала навръх рождения си ден, по настояване на своя съпруг. Двамата имат комбинация от 7 числа, с които играят вече 35 години. В този случай обаче Ирена е взела фиш с предварително попълнени числа.

По думите й късметлията в семейството им е съпругът й, защото е негова заслугата да купи щастливия фиш.

Ирена е на 53 години и заедно с мъжа си управлява счетоводен бизнес. Първото нещо, което ще си купи с парите от печалбата, е билет за Новогодишния концерт на Виенската филхармония.

Да получи печалбата си от Втори тото шанс на играта "Тото 2 - 6 от 49" от Стара Загора пристигна и Кольо Колев. Той спечели 100 000 лв. и с парите планира да покрие кредити и да отиде на пътешествие в Дубай.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 5 години

Плаче ми се другари, за да се натрупат толкова пари за печалби, ще рече че обикновенните хора са "хвърлили" два пъти повече...

7

генко

преди 5 години

Кънти от всякъде тази печалба и тази госпожа дошла в София още в първия ден.За канарчета ни взеха! А пък за купуването на билети за Виенската филхармония - тя просто не знае за какво става дума.

6

нн

преди 5 години

Стана някаква шашма. До сега не вярвах, като казваха, че тотото манипулират, но след този тираж вече не им вярвам. 4 шестици, 78 петици, айде бе за *** ли ни вземате. Който играе тото знае за какво иде дума, а който е учил теория на вероятностите е учуден и изненадан.

fallback