Архив: Булфото
fallback

Нова голяма телефонна измама е станала в София. 65-годишна жена дала близо 50 000 лева на измамници под предлог, че съдейства на полицията, съобщи БНР.

Жената е подала сигнал за измамата на 1 март в полицията в София. Тя обяснила, че е давала парите на няколко пъти, като ги е оставяла на различни места. В единия от случаите измамената е оставила близо 30 000 лева.

Схемата на измамниците отново е добре позната от случаите в последните месеци - съдействие на полицията.

Случаят се разследва от СДВР. Извършителите се издирват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Хм...

преди 5 години

Не мога да разбера откъде има толкова много пари толкова tъпа, просtа, глупаvа и наиvна жена. А и не само тя, разбира се. За колко случаи вече става въпрос?! И не се научиха, и това е. Да си хвърлиш с лека ръка хиледарките от балкона, или да ги сложиш до пейка или кош за ***, ей богу, не го разбирам. Опитвам се да им влезна някак си в празните глави на такива щедри "помагачи на полицията", за да им разбера странното разбиране, че са полезни, но не се получава. А и много богати хора си имаме.

33

Totenkopf

преди 5 години

Най богатия и *** народ на планетата сме явно. Такива са фактите.

32

Николай Германия

преди 5 години

Още ли вярвате бе хора тази който ви мамят непрекъснато къде ви е акъла защо още се връзвате на подобни смотани измамници просто нямам думи като има още найвни хора нека да страдат по тези измами вие сте си виновни това е положението.

fallback