Снимка: БТА
fallback

Левски официално вече има нов собственик. Това стана ясно по време на Общото събрание на клуба, което се състоя в НДК.

Спас Русев, който бе досегашен собственик на "сините", напусна управлението. Новият мажоритарен акционер е Георги Попов, който е дясната ръка на Васил Божков и ще има пълното доверие на бизнесмена да ръководи клуба Последната дума обаче ще бъде на Божков, тъй като на практика той е новият силен човек.

Както е известно, на 18 януари стана ясно, че е избран нов Управителен съвет, в който влязоха изпълнителният директор Павел Колев, Ели Шопова и Найден Димитров.

Тримата станаха част от ръководния орган на "сините" по желание на Васил Божков. Днес се очакват промени в Надзорния съвет, където към настоящия момент са Спас Руев, синът му Евгени и легендата Кирил Ивков. Със сигурност ще бъдат избрани нови членове.

Всичко за общото събрание на Левски четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 5 години

Да попитам само защо Божков не е основен акционер, а назначават някакво подставено лице, и защо акциите се прехвърлят мине не мине време на някакви безисветници, десни ръце на този и онзи, а дедо Спас на кого беше дясна ръка на господин КОЙ ли?Доста скрити неща има, но скоро ще блеснат,само да си замине бистришкият тигър

14

ужас

преди 5 години

Още колко бандити ще си перат парите през футбола и държавата ще мълчи!?

13

asd

преди 5 години

Добре познато- МИЛИЦИОНЕР-РОДНИНА-МИЛИЦИОНЕР-...

fallback